Slaapkamer Badkamer Kloostertuin Eetkamer

Accommodatie

“De Kapelaan van Dikkebus” biedt plaats aan 10 personen en telt 4 slaapkamers: één kamer met tweepersoonsbed op de gelijkvloerse verdieping, en drie kamers op de eerste verdieping (twee kamers voor 2 personen en één voor 4 personen). Er is ook een kinderbedje aanwezig. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Er bevindt zich een badkamer op beide verdiepingen met wastafels, inloopdouche en ligbad (ligbad enkel op de eerste verdieping). Naast elke badkamer vind je ook een apart toilet.

De ruime keuken aansluitend op de eetkamer met houten kloostertafel is voorzien van al het nodige om een lekkere maaltijd te toveren en biedt veel ruimte om gezellig te tafelen of na te praten rond het kookeiland. De keuken is uitgerust met koelkast, microgolfoven, vaatwasser en fornuis met 6 gaspitten en elektrische oven. Er is ook een kinderstoel ter beschikking.

Ontspannen kan je in de zitkamer die uitgeeft op de eetkamer, of in de multimediakamer met bijhorende bibliotheek voor jong en oud.

Wie behoefte heeft aan meer ruimte en beweging kan naar de zolderverdieping trekken, met onder andere een pingpong-tafel en een tafelvoetbal.

Een ruime berging bevindt zich achteraan in de woning met wasmachine en droogkast. Ze biedt ook toegang tot de garage waar je eigen fietsen kan stallen en waar ook alle nutsvoorzieningen zijn ondergebracht.

Tenslotte is er natuurlijk de ruime en ommuurde kloostertuin die geschiedenis ademt met zijn fruitbomen, notelaar, oude buxusboom, de gevel van de oude school en nog veel meer. In het seizoen ben je meer dan welkom om er fruit te plukken. De tuin nodigt uit om te fantaseren door een reis in de tijd te maken, en telt verschillende verborgen hoekjes voor urenlang speelplezier. Laat je gaan... De tuin bereik je via een hoger gelegen terras, met tuintafel en tuinstoelen in lente en zomer.